ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ: Τον χτύπησαν άγρια οπαδοί του Απόλλωνα




Άγρια επίθεση από οπαδούς του Απόλλωνα Σμύρνης δέχθηκαν πριν από λίγα λεπτά ο Αλέξης Κούγιας και ο προπονητής της Παναχαϊκής Ηλίας Φυντάνης.
Ο ισχυρός άνδρας και ο προπονητής της Παναχαϊκής εμφανίστηκαν στο γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης, στη Ριζούπολη, για να δουν τον αγώνα του κόντρα στην Κόρινθο, που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Όμως, στα επίσημα της Ριζούπολης, όπου είχαν καθίσει για να δουν τον αγώνα, όπως κατήγγειλε ο Ηλίας Φυντάνης, ο πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης χτύπησε με γροθιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού τον Αλέξη Κούγια, ενώ στην επίθεση εναντίον του πρωτοστάτησαν και άλλοι παράγοντες της αθηναϊκής ομάδας.
Τότε, ο Ηλίας Φυντάνης, όπως κατήγγειλε, στην προσπάθεια του να προστατέψει τον Αλέξη Κούγια έπεσε θύμα κι αυτός ξυλοδαρμού, ενώ έφαγε και μια καρεκλιά στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά. 
Αλλά και οι οπαδοί του Απόλλωνα εξοργισμένοι ξεσηκώθηκαν εναντίον των δυο ανδρών, που είχαν να αντιμετωπίσουν όπως είπε ο προπονητής της Παναχαϊκής έναν ολόκληρο όχλο. Τελικά, με παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων οι δύο άνδρες αποχώρησαν από το γήπεδο και γλίτωσαν τα χειρότερα. 
Υπενθυμίζεται ότι μετά τον νικηφόρο αγώνα της Παναχαϊκής με τον ΠΑΟ Ρούφ, ο Αλέξης Κούγιας είχε δηλώσει ότι «την άλλη Τετάρτη παίζουμε με τον Απόλλωνα μια επίσης βρώμικη ομάδα».

dete.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...