Ο Μαμαλάκης και οι εξορμήσεις με τη" γουρούνα"!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι έβλεπαν στους δρόμους της Αθήνας τον Ηλία Μαμαλάκη. «Είναι ή δεν είναι;» ήταν η απορία τους καθώς παρατηρούσαν προσεκτικά μέσα από το κράνος του έναν... μηχανόβιο τετράχρονης «γουρούνας»!
Ο συμπαθής σε όλους μας Ηλίας, ο άνθρωπος που έβαλε τη μαγειρική στο σπίτι μας μέσα από την τηλεόραση (και όχι μόνο), μάλλον ψάχνεται για νέες δημιουργίες, με το μενού να περιλαμβάνει χόρτα και βότανα αυτή τη φορά. Πώς, όμως, να ανέβει τα βουνά και τα λαγκάδια ο άνθρωπος; Πώς να φτάσει εκεί ψηλά; Τη λύση βρήκε ο ίδιος: αγόρασε μία «γουρούνα» για τις εξορμήσεις του!

H απόφαση του εθνικού μας σεφ να χρησιμοποιεί από εδώ και στο εξής ένα τετράτροχο ATV για τις μετακινήσεις του είναι οριστική και αμετάκλητη! Μια Kymco MXU 300 είναι αυτή που θα τον συντροφεύει στις διαδρομές του, τη διασκέδαση, αλλά και τη δουλειά του. Γιατί ένας γνώστης του «ευ ζην» όπως ο Ηλίας Μαμαλάκης γνωρίζει πολύ καλά πως οι προκλήσεις είναι αυτές που δημιουργούν την ίδια τη ζωή.

Η συγκεκριμένη «γουρούνα» είναι ένα... σκληροτράχηλο εργαλείο που δεν... φοβάται τι θα αντικρίσει στο διάβα του και ταιριάζει απόλυτα σε ανθρώπους με όραμα και φαντασία όπως είναι ο Ηλίας Μαμαλάκης. Καταφέρνει και συνδυάζει τη διασκέδαση με τη χρηστικότητα στον υπερθετικό βαθμό, όντας το «απόλυτο όπλο», ενώ έχει πολλαπλές χρήσεις.

Η «Espresso» εύχεται στον αγαπημένο σεφ της τηλεόρασης, στον δικό μας Ηλία, να χαρεί με την ψυχή του τη νέα του αγάπη και αυτή η επιλογή του να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για νέες γευστικές προτάσεις. Ξέρετε, εκεί επάνω στα βουνά έχει χόρτα και βότανα που μπορούν να αλλάξουν τον χάρτη της γευστικής απόλαυσης...









sfinaki.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...