Είναι 60 ετών και απέκτησαν το 100ο τους εγγονάκι!

Αυτό κι αν είναι ρεκόρ. Τα εγγόνια τους έφτασαν πλέον τα 100 και είναι ίσως οι πιο νέοι παππούδες με τόσα εγγόνια...

Η παράδοση των πολυμελών οικογενειών οδήγησε το σόι σε πρωτοφανείς αριθμούς μελών.

Ο Βίκτορ Ούριχ και η σύζυγός του Ανέτα, «μόλις» στα 60 τους και οι δύο, περίμεναν με ξεχωριστή αγωνία την γέννηση του τελευταίου εγγονιού τους Χένρι, που τελικά ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, μετά από εννέα μήνες κύησης, προ μερικών ημερών.


Δεν ήταν ότι ήταν άπειροι στα περί τοκετών: οι ίδιοι απέκτησαν συνολικά 16 παιδιά, μεταξύ τους και τον Χάινριχ, πατέρα του μικρού Χένρι, σε μία μικρή πόλη της Αλμπέρτα του Καναδά.

Ο Χάινριχ, ο μεγαλύτερος από τους γιους, συνέχισε την «παράδοση» των γονιών του και έχει ήδη εννέα παιδιά, με το μεγαλύτερο να είναι σήμερα 12 ετών, που απέκτησε από τη δική του σύζυγο Τατιάνα.

Αντίστοιχα «γόνιμα» ήταν και τα περισσότερα από τα άλλα μέλη της οικογένειας του Βίκτορ και της Ανέτας, με αποτέλεσμα, η άφιξη του μικρού Χένρι, να είναι ούτε λίγο ούτε πολύ η 100στή εγγονιού για τους περήφανους παππούδες.

«Είμασταν πολύ χαρούμενοι και το περιμέναμε πως και πως. Θα κάνουμε ένα γλέντι στην εκκλησία με όλη την οικογένεια παρούσα», δήλωσε ο «πατριάρχης» της οικογένειας Βίκτορ σε τοπικό ΜΜΕ του Καναδά.

Όπως λένε, βέβαια, με τόσους συγγενείς πρώτου βαθμού είναι δύσκολο να μαζευτούν όλοι την ίδια στιγμή στο ίδιο σημείο, αλλά το προσπαθούν δύο φορές ετησίως, στα γενέθλια του παππού και της γιαγιάς.

Η Τατιάνα διευκρινίζει ότι οι περισσότεροι «έρχονται για τα γενέθλια του παππού, που είναι το καλοκαίρι».

Οι ευτυχισμένοι παππούδες δεν έχουν τα βάρη που θα φανταζόταν κανείς για τη φροντίδα των εγγονιών τους, καθώς με τόσα αδέρφια και ξαδέρφια στο στενό περιβάλλον, η ανάγκη για τη φροντίδα των μωρών μοιράζεται, επιτρέποντάς τους να απολαμβάνουν περισσότερο τις ώρες με τα παιδιά.

Πηγή: newsit.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...