Θέλεις το iPhone 4S και δεν έχεις λεφτά; Νοίκιασέ το!

Εξαιτίας της οικονομικής κρίσης πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να αποκτήσουν το iPhone 4S, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέρνουν.

Τη λύση στο πρόβλημα έδωσε μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Μεγάλη Βρετανία, η οποία αποφάσισε να νοικιάσει την εν λόγω συσκευή και όχι να την πουλήσει.


Ο ενδιαφερόμενος απευθύνεται στην εταιρεία λέγοντας πως ενδιαφέρεται να μπει στο πρόγραμμα ενοικίασης με αποτέλεσμα η Ο2 –έτσι ονομάζεται η εταιρεία- καταβάλλει 55 λίρες τον μήνα δηλαδή περίπου 65€.

Ο καθένας μπορεί να πάρει ένα iPhone 4s 16GB, με 750 λεπτά ομιλίας, απεριόριστα SMS, 500ΜΒ data και ασφάλεια για την συσκευή, ενώ με 65 λίρες μπορεί να νοικιάσετε ένα iPhone 4s 32GB.

Στο τέλος φυσικά του έτους, που διαρκεί και το συμβόλαιο, η συσκευή επιστρέφεται στην εταιρεία και ο χρήστης αν θέλει μπορεί να νοικιάσει, με την ανανέωση του συμβολαίου του, μία ίδια ή το νεότερο μοντέλο της.

Μάλιστα, στο μέλλον ετοιμάζεται να επεκτείνει το πρόγραμμα ενοικίασης και για άλλες ακριβές συσκευές μιας και με αυτό το πρόγραμμα στην ουσία δεν επιδοτεί την αγορά της συσκευής, αλλά την χρήση της.


http://sfinaki.gr/?p=1555

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...