Ένα καρότο... 24 καρατίων


 Ήταν Χριστούγεννα του 1995. Είχε μαζευτεί όλη η οικογένεια και η Lena Paahlsson από τη Σουηδία μάθαινε στις κόρες της πώς να ψήνουν κουλουράκια. Για να μην μπει η ζύμη στη βέρα της, την έβγαλε και την ακούμπησε στην άκρη του νεροχύτη. Και μετά... την έχασε. Έψαξε παντού, σήκωσε ακόμη και τα πατώματα, αλλά πουθενά το λευκόχρυσο δαχτυλίδι της.


Το είχε χάσει. Από εκείνη τη μέρα πέρασαν 16 ολόκληρα χρόνια. Χθες, η γυναίκα βρισκόταν στον κήπο της και μάζευε τα ζαρζαβατικά που είχαν φυτρώσει στον κήπο της. Κι εκεί ακριβώς παρατήρησε ένα διαφορετικό καρότο... ένα καρότο που στην κορυφή του έφερε τη βέρα της! Δεν ήταν ψευδαίσθηση. Το καρότο που είχε φυτρώσει είχε πάνω του την επί 16 χρόνια χαμένη βέρα της. Τώρα τη φορά χαρούμενη χωρίς να μπορεί να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με την εικασία της, όταν τελείωσε το ψήσιμο των κουλουριών έπλυνε τον νεροχύτη και πέταξε ό,τι ήταν άχρηστο στον νεροχύτη, στον σκουπιδοφάγο. Μαζί είχε και φλούδια πατάτας τα οποία αργότερα πήρε για να τα ρίξει σαν λίπασμα στον κήπο. Οπότε υποθέτει πως η βέρα της παρέμενε τόσα χρόνια καλά κρυμμένη στο χώμα του κήπου!


Πηγή: THE SUN / real.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...