Και όμως είναι αγόρι! Θα πάει στον κουρέα για πρώτη φορά στα 5 του!

Και όμως είναι αγόρι! Θα πάει στον κουρέα για πρώτη φορά στα 5 του!

Ο πεντάχρονος μαθητής, πρόκειται να πάει για πρώτη φορά στον κουρέα, αφού άρχισε να έχει προβλήματα περνώντας τον όλοι για κορίτσι...

Ο Rean Carter με τις μακριές ξανθές μπούκλες του, αναζητά να πάει στο κουρείο! Η 30χρονη μητέρα του, είπε ότι θα τον πάει για κούρεμα αλλά ζητάει να τον χρηματοδοτήσουν για να μαζέψουν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.


Ο μαθητής που έχει έναν αδερφό δύο χρονών - που επίσης δεν έχει πάει ποτέ στον κουρέα - θα καθίσει τελικά στην καρέκλα του... μπαρμπέρη στις διακοπές του Πάσχα.

 

Στον δρόμο τον περνάνε όλοι για κοριτσάκι και λένε: "Δεν είναι πολύ γλυκιά;" Εκείνος απλά γελάει... Στο σχολείο όμως που χρειάστηκε να μαζέψει τα μαλλιά του για λόγους υγιεινής, τα υπόλοιπα αγοράκια, κορόιδευαν, γελούσαν μαζί του και δεν τον παίζουν. Ο ίδιος στενοχωριέται αλλά περισσότερο η μητέρα του που πρέπει να τον κουρέψει! Όπως είπε η ίδια θα κλάψει, μόλις γίνει αυτό.

Πριν από λίγο καιρό ο ίδιος νοσηλευόταν σε νοσοκομείο εξαιτείας μιας δερματικής λοίμωξης. Τα χρήματα που θα μαζέψουν από τις φιλανθρωπίες θα πάνε στο ίδιο νοσοκομείο και οι μπούκλες του θα πουληθούν για το τμήμα των καρκινοπαθών!Πηγή: Tlife.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...