Ο θείος ασελγούσε σε βάρος του ανήλικου ανιψιού του


Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία σε όσους γνωρίζουν την οικογένεια, ενώ σίγουρα το θέμα θα λάβει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις όταν τα δύο αδέλφια θα έρθουν αντιμέτωπα... ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης!

Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες που δημοσιεύονται σήμερα στην εφημερίδα "Κόσμος" αδελφός που ζει στο εξωτερικό, κατηγορεί τον αδελφό του που ζει στην Πάτρα για... ασέλγεια σε βάρος του ανήλικου παιδιού του!

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο αδελφός του που ζει μόνιμα σε χώρα του εξωτερικού, τον έχει ήδη μηνύσει, αφού το μικρό αγόρι του... κατηγόρησε τον θείο του (ο οποίος είναι γύρω στα 45) πως... προέβαινε σε ασελγείς πράξεις!


Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Πατρινός που ζει στο εξωτερικό, ο αδελφός του «πείραζε» το ανιψάκι του... ακόμη και από βρεφική ηλικία! Όλα πάντως δείχνουν πως δεν πρόκειται για βιασμό, αλλά για ασελγείς πράξεις που όμως προκαλούν... αηδία σε όποιον τις ακούσει!

Οι περιγραφές του πατέρα του μικρού αγοριού είναι συγκλονιστικές, αφού όπως μας μετέφερε «ο μικρός γιος του (ηλικίας μικρότερης των 5 ετών), του είπε πως «ο θείος τον απειλούσε πως θα τον δείρει, αν έλεγε στον μπαμπά ή τη μαμά όσα του έκανε»!

Πηγή: dete.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...