Του είπε πως το παιδί... δεν είναι δικό του


Του είπε πως το παιδί... δεν είναι δικό του

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια του αποκάλυψε ότι το παιδί δεν είναι δικό του!

Ο λόγος, για πασίγνωστο ζευγάρι της Πάτρας που ο χωρισμός τους αναμένεται να προκαλέσει δυσάρεστη έκπληξη και πολλές συζητήσεις στην πόλη.

Οπως γράφει σήμερα η εφημερίδα "Κόσμος", αυτός και η 45χρονη σύζυγός του, είχαν όλα αυτά τα χρόνια την καλύτερη εικόνα προς τα έξω.

Μάλιστα από το σύνολο των φίλων και των γνωστών τους το ζευγάρι, που από τον γάμο του απέκτησε έναν γιο, χαρακτηρίζεται ως αξιολάτρευτο και υποδειγματικό.


Δυστυχώς, όμως... ήρθαν τα πάνω κάτω. Και μάλιστα, με τον χειρότερο τρόπο, ειδικά μετά την αιφνιδιαστική αποκάλυψη «βόμβα» που έκανε η σύζυγος.

Η οποία αποφάσισε να εξομολογηθεί στον άνδρα της ότι ο γιος του δεν είναι δικός του, αλλά... άλλου! Όπως ήταν φυσικό, ο σύζυγος έπεσε από τα σύννεφα και δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του.

Λέγεται μάλιστα ότι στην αρχή προσπάθησε να μην το πιστέψει και μάλιστα στηρίχτηκε στο ότι την περίοδο στην οποία προσδιορίζεται χρονικά η σύλληψη του παιδιού, έμεναν σε άλλη πόλη και ήσαν μαζί 24 ώρες το 24ωρο.

Παρ' όλα αυτά, η σύζυγος επέμεινε στην αποκάλυψη ότι το παιδί δεν του ανήκει...

Το ζευγάρι έχει ήδη επισκεφθεί δικηγόρους και έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την κατάθεση της αίτησης του διαζυγίου.





Πηγή: dete.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...