Φρίκη: Πατέρας γύρισε σπίτι και βρήκε τα παιδιά του πνιγμένα από τη μητέρα τους


Φρίκη: Πατέρας γύρισε σπίτι και βρήκε τα παιδιά του πνιγμένα από τη μητέρα τους

Σε κατάσταση υστερίας προσπάθησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στο 10 εβδομάδων αγοράκι του και στην ενός έτους κόρη του αλλά είχαν ήδη ξεψυχήσει. Συνελήφθη η μητέρα η οποία έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη.

Όταν ο τραπεζίτης Τζεφ Μπουτς επέστρεφε στο σπίτι των 1.500.000 ευρώ που μόλις είχε αγοράσει για την εγκατάσταση της οικογένειάς του από τον Καναδά στο Λονδίνο, δεν ένιωθε καμία ανησυχία. Δεν διαισθανόταν τη φρίκη που θα αντίκριζε μόλις γύριζε το κλειδί στην πόρτα.


Εντρομος είδε τα παιδιά του νεκρά και τη γυναίκα του, Φελίτσια, να προσπαθεί να κόψει τις φλέβες της.

Αμέσως μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί στο πολυτελές σπίτι συνέλαβαν την μητέρα και μετά την πρώτη εξέταση στον τόπο του εγκλήματος ενημέρωσαν τον πατέρα ότι αποκλείουν το ενδεχόμενο εμπλοκής κάποιου άλλου προσώπου στο έγκλημα.

Οι ντετέκτιβ την ανακρίνουν ατελείωτες ώρες προκειμένου να καταλάβουν για ποιο λόγο έπνιξε με τα ίδια της τα χέρια την μικρή Λίλι και το μωράκι της. Εξ' αρχής εξέφρασαν τον φόβο ότι η μητέρα έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη. Η γυναίκα εργαζόταν ως κομμώτρια στην Καναδά αλλά στο Λονδίνο είχε κάνει το όνειρό της πραγματικότητα δημιουργώντας ένα στούντιο στο σπίτι τους για την δημιουργία μιας μοντέρνας συλλογής κοσμημάτων που ονομάζει «Pink Tangerine».

Κανένα από τα παιδιά δεν έφερε εμφανή τραύματα και η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή ήταν πως μάλλον τα έπνιξε με τα χέρια της.

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί η μαρτυρία μιας γειτόνισσας η οποία δεν θέλει να αποκαλυφθεί η ταυτότητά της: «Ακουσα τον άντρα να επιστρέφει σπίτι το βράδυ, ήταν εμφανώς ταραγμένος αλλά δεν θα ήθελα να σας πω τί άκουσα».

Η οικογένεια είχε μετακομίσει στο εντυπωσιακό σπίτι μόλις 10 μέρες πριν το φρικτό έγκλημα και δεν είχαν προλάβει ακόμα να βγάλουν τη ταμπέλα «πωλείται» από την αυλή τους.

Οι γονείς είναι περίπου 30 ετών και είχαν μαζί τους ένα σκυλάκι. Δεν είχαν κάνει ακόμη το παραδοσιακό μπάρμπεκιου πάρτι για την γνωριμία με τους γείτονες.

Ο Πίτερ Κυριακού, ιδιοκτήτης του Penny's Hair and Beauty όπου είχε εργαστεί η Φελίτσια για τέσσερα χρόνια, κατέθεσε στις αρχές ότι δεν είχε ποτέ προβλήματα συμπεριφοράς και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους.

Η περιοχή του Νότιου Λονδίνου όπου είχε μετακομίσει η οικογένεια λέγεται Nappy Valley (H Κοιλάδα με... τις πάνες) επειδή θεωρείται ιδανικό μέρος για την ανατροφή των μικρών παιδιών!





Πηγή: iefimerida.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...