Έβαλε την γάτα στο πλυντήριο!


Μια γάτα Νότιας Αφρικής βγήκε από το πλυντήριο ρούχων ύστερα από κανονική πλύση σχεδόν δύο ωρών σώα και αβλαβής, γράφει σήμερα η εφημερίδα The Star.

Η 63χρονη Κάριν Μπένετ άκουγε νιαουρίσματα αλλά έψαχνε μάταια την μαύρη γάτα της, Ταμπίθα, επί μια ώρα και 45 επτά μέχρι που την είδε να στροβιλίζεται μέσα στο πλυντήριο ανάμεσα σε σαπουνάδες.

Εκλεισε τον διακόπτη και με αγωνία άνοιξε την πόρτα του πλυντηρίου που είχε μπλοκάρει. Οταν κατάφερε να απεγκλωβίσει την Ταμπίθα, την μετέφερε στον κτηνίατρο ο οποίος την φρόντισε για σοκ και υποθερμία.


Στους πνεύμονες της Ταμπίθα είχε συγκεντρωθεί υγρό από το νερό του πλυντηρίου, αλλά ύστερα από πέντε ώρες φροντίδας και στεγνώματος, επέστρεψε στο σπίτι υγιής, έγραψε η εφημερίδα.

"Θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα. Θα πρέπει να κοιμόταν εκεί μέσα", είπε η Μπένετ και πρόσθεσε ότι ο κτηνίατρος της είπε ότι η Ταμπίθα έχασε δύο από τις ζωές της.

Η ίδια, πάντως, η Ταμπίθα φαίνεται ότι ξεπέρασε γρήγορα τη δοκιμασία αφού μπήκε και πάλι να κρυφτεί στα πιο απίθανα μέρη.

Η Μπένετ, μάλιστα, υποστηρίζει ότι αυτό που έσωσε τη ζωή της γάτας της είναι ότι για λόγους οικονομίας, τους τελευταίους μήνες είχε ξεκινήσει να πλένει στο πλυντήριο μόνο με...κρύο νερό.

Πηγή: newsit.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...