Κι όμως είναι γεγονός! Έφτιαξαν αεροπορική εταιρεία για gay!

Κι όμως είναι γεγονός! Έφτιαξαν αεροπορική εταιρεία για gay!

Το ντεμπούτο της στους αιθέρες ανακοίνωσε, η Fresh Air, η πρώτη gay αεροπορική εταιρεία του κόσμου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Βουδαπέστη, διοργανώτρια πόλη των EuroGames 2012.

Η εταιρεία σκοπεύει να μεταφέρει gay και straight αθλητές και επισκέπτες από 32 χώρες, που καταφθάνουν στην πόλη ειδικά για την περίσταση.

Στόχος της εταιρείας είναι «να καλύψει το κενό που άφησαν οι παραδοσιακές, βαρετές αερογραμμές και για να ικανοποιήσει την αυξανόμενη ζήτηση εκ μέρους όλων των κατηγοριών καταναλωτών - καλύπτοντας ένα φάσμα γεύσεων και σεξουαλικών προσανατολισμών- για παρεχόμενες υπηρεσίες σε μια gay ατμόσφαιρα.»


Γιατί στη Βουδαπέστη; Ως η πρώτη κεντροευρωπαϊκή χώρα που θα διοργανώσει τους EuroGames- ένα “gay-friendly” πολυ-αθλητικό αθλητικό γεγονός και για ετεροφυλόφιλους- η ζωντανή αυτή πόλη είναι η καλύτερη επιλογή αυτό το καλοκαίρι για την εισαγωγή της Fresh Air στις αερομεταφορές.

Οι ιδιοκτήτες και οι μέτοχοι της Fresh Air δήλωσαν στον Τύπο ότι οι πτήσεις της FA για τους Eurogames 2012 Budapest θα φέρει ποιοτικό τουρισμό στην πόλη, δημιουργώντας έσοδα 500.000 ευρώ για την Ουγγαρία.





Πηγή: star.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...