Η μπλούζα του Λευτέρη Πανταζή που σόκαρε πολλούς γονείς


Η μπλούζα του Λευτέρη Πανταζή που σόκαρε πολλούς γονείς

Λίγο έλειψε να πέσει… χοντρό κράξιμο στον δημοφιλή Λευτέρη Πανταζή και μάλιστα σε φιλανθρωπική εκδήλωση, όπου τραγούδησε για το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Αιτία; Η ακατάλληλη στάμπα στη μπλούζα του. Λες και ήταν αφίσα για ταινία ερωτικού περιεχομένου. Το λες και τσόντα… Δες τη μπλούζα του.

Η στάμπα στο μαύρο του μπλουζάκι απεικονίζει δύο ξανθές γυμνές κυρίες, όρθιες κι ανάμεσα σε έναν άντρα, ενώ εκείνος τους κρατά εντελώς χύμα τα καλοσχηματισμένα οπίσθια τους.


Το σούσουρο δεν άργησε να έρθει από τους παρευρισκόμενους μόλις αντίκρισαν την μπλούζα, όπως μας πληροφόρησαν. Θεώρησαν ότι το θέμα της στάμπας δεν αρμόζει σε μια τόσο σοβαρή φιλανθρωπική συναυλία και μάλιστα για παιδιά.

Δεν γνωρίζουμε εάν τα παράπονα έφτασαν μέχρι τα αυτιά του Λευτέρη Πανταζή. Αν βεβαίως κρίνουμε από το γεγονός ότι συνέχισε να τραγουδά φορώντας την επίμαχη μπλούζα, μάλλον κάποιοι δεν τον ενημέρωσαν ότι υπήρξαν αντιδράσεις.

Είναι δε σαφές ότι δεν υπήρχε πρόθεση από πλευράς του καλλιτέχνη να προσβάλλει τα παιδιά. Απλώς, μπέρδεψε το κλαμπ και τις πίστες με το φιλανθρωπικό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...