Πέντε τρόποι να αποφύγετε το κέρατο


Πέντε τρόποι να αποφύγετε το κέρατο
Όσα χρόνια κι αν περάσουν, μη σταματήσετε να φλερτάρετε. Η σπίθα της σχέσης διατηρείται από τη μνήμη εκείνων των πρώτων ημερών που μόλις είχατε γνωριστεί. Όταν παίζατε σα μικρά παιδιά, μπουγελωνόσασταν στο σαλόνι και ανταλλάσατε μηνύματα αιώνιας πίστης και έρωτα. Συνεχίστε να κρατάτε το ενδιαφέρον του, στείλτε sms και email και κλείστε του ακόμα και ρομαντικό ραντεβού για δύο. Μπορείτε να του είτε απλά, «βάζω το τραπέζι, θα βάλεις το κρεβάτι;» και να είστε σίγουρες πως θα το πιάσει το νόημα.• Αφήστε τη ρόμπα, τα μπικουτί και τις λούτρινες παντόφλες mickey mouse στην άκρη και ξαναθυμηθείτε τον παλιό καλό σας εαυτό. Φορέστε ό, τι έχετε σε διαφάνεια και ορμήξτε στο ψητό. Ό, τι δεν κερδίζεται με λόγια κερδίζεται με έργα και μάλιστα εντός έδρας!

• Οι φίλοι σας φωνάζουν, «too cool for school» και με το αγόρι σας έχετε την οικειότητα που νιώθετε με τον αδελφό σας. Μέχρι εδώ καλά, αλλά πατήστε λίγο φρένο πριν να είναι αργά. Μπορεί να επιδιώκετε την άνεση και τη χαλαρότητα, αλλά να είστε σίγουρες πως κανένα αγόρι δεν ενθουσιάζεται να σας βλέπει να ξεπουπουλιάζετε τα φρύδια σας, να ξυρίζετε τα πόδια σας και να ισιώνετε τα μαλλιά σας. Κρατήστε μερικές στιγμές για τον εαυτό σας και αναζωπυρώστε το μυστήριο στη σχέση σας που θα τον εξιτάρει.

• Η ειλικρίνεια είναι η μισή αρχοντιά. Επειδή κάθε φορά που σας έχει εκνευρίσει, σας γυρνάει το μάτι και αρχίζετε να τον κατηγορείτε για τον καιρό, το γαλάζιο του ουρανού και τους Αγανακτισμένους στο Σύνταγμα, πείτε του την αλήθεια, συζητήστε το πρόβλημα και σταματήστε να ξεσπάτε πάνω του.Πηγή: parapolitika.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...