Σοκ στην Κοζάνη - Πέθανε 40χρονος που έβαλε στοίχημα πως θα πιει ένα μπουκάλι ουίσκι


Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία της Αιανής και όχι μόνο η απίστευτη είδηση πως 40χρονος, κάτοικος της περιοχής, έχασε τη ζωή του χθες το βράδυ, την ώρα που προσπαθούσε να πιεί ένα…ολόκληρο μπουκάλι ουίσκι, σε καφέ-μπαρ του χωριού!

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν μια παρέα έβαλε στοίχημα για το ποιός θα μπορέσει να πιεί πιο γρήγορα ένα ολοκληρο μπουκάλι ουίσκι!

Ο 40χρονος ήταν ο μόνος που συνέχισε, καθώς οι φίλοι του σταμάτησαν, και σε ένα τέταρτο της ώρα είχε καταφέρει να πιεί σχεδόν ένα μπουκάλι! Όμως λίγο αργότερα αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.


Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου δυστυχώς και κατέληξε, σε ένα πραγματικά τραγικό περιστατικό!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, η σορός του άτυχου νεαρού παραμένει στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης για νεκροψία-νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Και, φυσικά, το εάν και κατά πόσο η όλη ποσότητα αλκοόλ που κατανάλωσε ήταν και η μοναδική αιτία ή εάν συνέβη και κάτι άλλο.





Πηγή: kozanimedia.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...