Σέρφερ νίκησε καρχαρία- τίγρη με... γροθιές!


Σκηνές που θυμίζουν κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν στα ανοιχτά ενός νησιού της Χαβάης, όταν ένας καρχαρίας-τίγρης αποφάσισε να επιτεθεί σε έναν σέρφερ.

Ο 25χρονος Τζεφ Χόρτον είχε δει από το πρωί της Κυριακής ένα πτερύγιο στην περιοχή όπου έκανε σερφ, αλλά αρχικά θεώρησε ότι μάλλον πρόκειται για κάποιο μεγάλο stingray.

Κάποια στιγμή ωστόσο κατά την οποία χαλάρωνε καθιστός πάνω στη σανίδα του, είδε μία σκιά να έρχεται κατά πάνω του και κατάλαβε ότι τα πράγματα είναι σοβαρά. Ο καρχαρίας-τίγρης δάγκωσε την σανίδα και έριξε τον Τζεφ στο νερό, αλλά ο τελευταίος δεν ήταν διατεθειμένος να παραδώσει τα όπλα αμαχητί.



Κρατώντας τον καρχαρία από το πτερύγιο, άρχισε να τον χτυπάει με μπουνιές σε όσο καλύτερα σημεία μπορούσε, την ώρα που το ζώο συνέχιζε να δαγκώνει την σανίδα. Τελικά, ήταν ένα... κροσέ που βρήκε τον καρχαρία στο μάτι, το χτύπημα που έκανε τον επιτιθέμενο να αφήσει τη σανίδα και να απομακρυνθεί ελάχιστα.

Οπως ανέφερε ο Τζεφ, «τελικά του έριξα μία καλή στο μάτι... σίγουρα του έριξα μερικές καλές». Στα λίγα λεπτά που ακολούθησαν ο νεαρός ανέβηκε ξανά στη σανίδα και -μαζί με έναν άλλο σέρφερ που βρισκόταν κοντά- επέστρεψε στην ακτή, με τον καρχαρία να ακολουθεί από κάποια απόσταση.

Η δαγκωμένη σανίδα του προορίζεται πλέον για ανάρτηση σε κάποιο τοίχο...







Πηγή: typos.com.cy

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...