Αυτό κι αν είναι τρέλα!!! Olympic Air: Κόβονται δημοφιλή ευρωπαϊκά δρομολόγια

Τα δρομολόγια προς Βιέννη, Βρυξέλλες, Λονδίνο και Παρίσι διακόπτει η Olympic Air, ενώ παράλληλα, προσφεύγει απο κοινού με την Aegean στα ευρωπαϊκά δικαστήρια κατά της απόφασης της Ευρωπαικής Επιτροπής Ανταγωνισμού με την οποία απορρίφθηκε η συγχώνευση τους.

To διοικητικό συμβούλιο της Olympic Air αποφάσισε την αναμόρφωση της στρατηγικής της εταιρείας στοχεύοντας, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στην εστιασμένη στρατηγική της ανάπτυξη ώστε η Olympic Air να αναδειχθεί ηγετική δύναμη στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Στα πλαίσια αυτής της απόφασης, αναπροσαρμόζεται το διεθνές δίκτυο με τη διατήρηση ή και επέκταση των πτήσεων προς Άμστερνταμ, Βελιγράδι, Βουκουρέστι, Κάιρο, Κωνσταντινούπολη, Λάρνακα, Σόφια και Τίρανα, ενώ θα διακοπούν τελείως τα δρομολόγια προς δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς όπως η Βιέννη, οι Βρυξέλλες, το Λονδίνο και το Παρίσι.

Στο πρόγραμμα πτήσεων εσωτερικού προστίθενται τα δρομολόγια Αθήνα - Κέρκυρα, Αθήνα - Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη - Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη - Χανιά, Θεσσαλονίκη - Μυτιλήνη και Θεσσαλονίκη - Ρόδος.

Παράλληλα, διατηρούνται όλες οι υπάρχουσες συμφωνίες για πτήσεις κοινού κωδικού (code share) με την Delta όσον αφορά τις πτήσεις προς ΗΠΑ και την Etihad προς Αυστραλία και Νότιο Αφρική.

Πηγη: http://www.tanea.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...