Η Χρουσαλά δίνει την πρώτη της συνέντευξη μετά το Αβέρωφ



Μετά το γάμο της και το πολυσυζητημένο πάρτι στο θωρηκτό Αβέρωφ, η Μαριέττα Χρουσαλά επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα με τη  συμμετοχή της στο στο “Dancing with the stars”. Για τον έγγαμο βίο, τη συμμετοχή της στο talent show του Ant1 και το ενδεχόμενο να γίνει μανούλα μίλησε η πρώην Σταρ Ελλάς σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΕΓΩ». 
 
Η ίδια φαίνεται πως έχει αφήσει στα παλιά την ιστορία με το Αβέρωφ και χαίρεται κάθε στιγμή του έγγαμου βίου της. “Μπορώ να πω ότι ο έγγαμος βίος είναι και καλύτερος απ’ ότι φανταζόμουν”, δήλωσε χαρακτηριστικά.


Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να γίνει μανούλα, η Μαριέττα απάντησε το εξής: “Ναι, θα θέλαμε πολλά παιδιά και μακάρι να τα αποκτήσουμε... Ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις μια εγκυμοσύνη, αλλά νομίζω ότι είμαστε και οι δυο έτοιμοι να αποκτήσουμε ένα παιδάκι και να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας”.
 
Για τη συμμετοχή της στο “Dancing with the stars”, το γνωστό μοντέλο είπε: “Με ενθουσιάζει ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του παιχνιδιού... Με τιμά που με τη συμμετοχή μου στο show μπορώ να συνεισφέρω κι εγώ”.

Πηγή:protothema.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...